Klimmen en abseilen

vanaf € 15.00 p.p.

Het hoogtepunt van je uitje

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klimmen en abseilen

Trotseer de hoogtes en overtref jezelf. Klimmen en abseilen is een geweldige activiteit om een absoluut gevoel van vrijheid te ervaren. Onder toeziend oog van de kundige instructeur is het enorm leuk om langs een klimmuur omhoog te klauteren en wie weet zelfs je angsten te overwinnen. Wie zelf echt niet durft, kan altijd nog de anderen aanmoedigen om de hoogte op te zoeken. Dankzij de goede zekering zijn de risico’s minimaal. Sowieso wordt er voor een stevig tuigje en een goede helm gezorgd. Dus aan alles is gedacht.

Over het weer hoef je niet in te zitten. Bij Otterlo Events is de klimmuur indoor. Dat verandert niets aan de uitdaging. De af te leggen route is niet gemakkelijk. Dus het is belangrijk om het hoofd er bij te houden. Onder aanmoediging van de toeschouwers lukt het vast en zeker om de uitdaging te voltooien.

Op locatie is alles geregeld. Toren boven de rest van de groep uit en overwin de obstakels. Iedere klimmer kent het bevrijdende gevoel van een voltooide tocht. Ervaar het nu ook op de Veluwe bij Otterlo Events. Na de klim wil je als vanzelf nog een keer.

Verrijk je teamuitje, personeelsfeest of dag uit met klimmen en abseilen. Het zal het hele team nog lang heugen.

 

Gegevens Klimmen en abseilen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 15.00 per persoon
€ 120 minimale kosten
Klimmen en abseilen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Klimmen en abseilen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Klimmen en abseilen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp