Klimmen en abseilen

vanaf € 17.50 p.p.

Het hoogtepunt van je uitje

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klimmen en abseilen

Trotseer de hoogtes en overtref jezelf. Klimmen en abseilen is een geweldige activiteit om een absoluut gevoel van vrijheid te ervaren. Onder toeziend oog van de kundige instructeur is het enorm leuk om langs een klimmuur omhoog te klauteren en wie weet zelfs je angsten te overwinnen. Wie zelf echt niet durft, kan altijd nog de anderen aanmoedigen om de hoogte op te zoeken. Dankzij de goede zekering zijn de risico’s minimaal. Sowieso wordt er voor een stevig tuigje en een goede helm gezorgd. Dus aan alles is gedacht.

Over het weer hoef je niet in te zitten. Bij Otterlo Events is de klimmuur indoor. Dat verandert niets aan de uitdaging. De af te leggen route is niet gemakkelijk. Dus het is belangrijk om het hoofd er bij te houden. Onder aanmoediging van de toeschouwers lukt het vast en zeker om de uitdaging te voltooien.

Op locatie is alles geregeld. Toren boven de rest van de groep uit en overwin de obstakels. Iedere klimmer kent het bevrijdende gevoel van een voltooide tocht. Ervaar het nu ook op de Veluwe bij Otterlo Events. Na de klim wil je als vanzelf nog een keer.

Verrijk je teamuitje, personeelsfeest of dag uit met klimmen en abseilen. Het zal het hele team nog lang heugen.

 

Gegevens Klimmen en abseilen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 140 minimale kosten
Klimmen en abseilen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Klimmen en abseilen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Klimmen en abseilen
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp