Jeepsafari

vanaf € 79.50 p.p.

Crossen door de bossen

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Jeepsafari

Stap achter het stuur van een stoere, monsterlijk sterke terreinwagen. Ieder team bestuurt een eigen Jeep Wrangler of Land Rover. Vervolgens gaan jullie op pad met de instructeurs voor een uitleg over de manier waarop de robuuste 4×4 auto werkt. Hierop gaat het grote avontuur van start. Nadat eerst nog even de verharde weg betreden moet worden, zijn de zware bospaden aan de beurt. Dit is het moment dat de ruige vierwieler echt in zijn element raakt.

Met behulp van een GPS of roadbook en natuurlijk jullie eigen inzicht moet de juiste route gevonden worden. De tocht voert langs de mooiste plekken die de rauwe natuur van de Veluwe te bieden heeft. Met een route van wel 50 kilometer wordt er een flink stuk afgelegd waar genoeg ruimte is om de prachtige omgeving te bewonderen. Ieder seizoen heeft zijn eigen schoonheid. Uiteraard is het leeuwendeel van deze safari off road. Het is een ware Jeep adventure dus.

Voor iedereen met een passie voor gave auto’s en de rauwe natuur is deze activiteit het toppunt van een mooie dag. De opdrachten gebeuren in teamverband, dus samenwerken is van essentieel belang. Met goed rijden alleen ben je er nog niet. Probeer deze stoere uitdaging en haal het beste uit jouw dagje uit, feest of partij. Ervaar de Jeep Safari op de Veluwe.

Alle deelnemers dienen in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

 

Gegevens Jeepsafari

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 79.50 per persoon
€ 680 minimale kosten
Jeepsafari duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Jeepsafari de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Jeepsafari
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp