4x4safari

vanaf € 89.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

4x4safari

4x4SAFARI

Bestuur met ieder team een eigen 4×4 auto. Stap achter het stuur van een stoere terreinwagen en laat het grote avontuur beginnen. Nadat eerst nog even de verharde weg bereden moet worden, zijn daarna de bospaden aan de beurt. Dit is waar de vierwieler echt in zijn element raakt.

Met behulp van een gps en roadbook, en natuurlijk jullie eigen inzicht, moet de juiste route gevonden worden. De route voert je langs de mooiste plekken die de rauwe natuur van de Veluwe te bieden heeft. Ieder seizoen heeft hier zijn eigen schoonheid. Met een tocht van wel 50 kilometer wordt er een flinke afstand afgelegd waar genoeg ruimte is om de prachtige omgeving te bewonderen. Tussendoor maken jullie een aantal stops en neemt de boswachter jullie mee en geeft informatie over cultuur en natuur. Uiteraard is het leeuwendeel van deze safari offroad. Een waar avontuur dus.

Voor iedereen met een passie voor gave auto’s en de rauwe natuur is deze activiteit het toppunt van een mooie dag. Met goed rijden alleen ben je er nog niet. Probeer deze stoere uitdaging en haal het beste uit jouw dagje weg, feest of partij. Ervaar de Jeepsafari snel zelf op de Veluwe.

Wat houdt 4x4safari in

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Rijden met een 4×4 auto
 • Wandeling met boswachter

Gegevens 4x4safari

Minimaal 4 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 89.50 per persoon
€ 358 minimale kosten
4x4safari duurt ongeveer 150 minuten

Combineer 4x4safari de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef 4x4safari
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp