Jeepsafari + overnachting

vanaf € 199.50 p.p.

Overnacht op een unieke manier!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Jeepsafari + overnachting

Ben je klaar voor de ultieme safari beleving? En met een safari beleving bedoelen wij niet met een 4×4 over een parcours van 900 meter. Nee, wij bedoelen samen met je vrienden of collega’s met een groep Jeeps achter elkaar aan door de natuur rijden en op een extreem mooie locatie je daktent uitklappen. En dat gewoon in Nederland.

Met behulp van een GPS of roadbook en natuurlijk jullie eigen inzicht moet de juiste route gevonden worden. De tocht voert langs de mooiste plekken die de rauwe natuur van de Veluwe te bieden heeft. Met een route van wel 50 kilometer wordt er een flink stuk afgelegd waar genoeg ruimte is om de prachtige omgeving te bewonderen. Ieder seizoen heeft zijn eigen schoonheid. Uiteraard is het leeuwendeel van deze safari off road. Het is een ware Jeep adventure dus.

Uiteindelijk slapen onder de sterren..  Om je het echte ‘outback’ gevoel te geven, staan we niet op een reguliere camping. Onze eigen locatie bevindt zich midden in de natuur op een van de mooiste plekjes van de Veluwe, zo niet van Nederland. Tijdens zonsondergang heb je grote kans om een groep edelherten te spotten..

Het arrangement is inclusief:
Jeeps met daktent en volledige uitrusting
GPS en routekaart (Roadbook)
Uitleg over de Jeeps
Overnachting op één van de mooiste plekjes van Nederland
Volledig verzorgde biologische BBQ

Gegevens Jeepsafari + overnachting

Minimaal 3 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 199.50 per persoon
€ 1512 minimale kosten
Jeepsafari + overnachting duurt ongeveer 1080 minuten

Combineer Jeepsafari + overnachting de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Jeepsafari + overnachting
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp