Hunted op de Veluwe

vanaf € 34.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hunted op de Veluwe

Hunted op de Veluwe

Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen.

Wat houdt hunted dropping in?

Op avontuur met jullie eigen ontsnappingsgroep. Het is van belang dat er goed samengewerkt wordt, want is dit niet het geval en de lampen van onze 4×4 auto’s spotten jullie, dan begint de hele missie weer opnieuw. Of nog erger, jullie krijgen een ‘handicap’ mee die jullie locatie eerder verraadt aan de jagers. Waardoor ongezien blijven nog lastiger wordt. Als hulpmiddel krijgen jullie een gps mee met coördinaten van het eindpunt.

Gedurende de hele tijd dat jullie de weg aan het zoeken zijn naar de eind locatie, patrouilleren onze jagers. Dus bedenk een tactische strategie.

Is het jullie gelukt om uit handen te blijven van onze jagers dan worden jullie ontvangen bij een nog onbekende eind locatie. Daar kunnen jullie het uitje gezellig afsluiten met borrel/lunch of diner

Dit is het ideale uitje voor groepen, of je er nu met of zonder kleerscheuren vanaf komt.

Gegevens Hunted op de Veluwe

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 34.50 per persoon
€ 552 minimale kosten
Hunted op de Veluwe duurt ongeveer 120 minuten

Combineer Hunted op de Veluwe de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.
 • Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

  € 54.50 p.p.

Beleef Hunted op de Veluwe
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp