Huifkartocht

vanaf € 17.50 p.p.

Ga mee door de bossen, heide velden en oud Otterlo.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Huifkartocht

Wil je het hart van de Veluwe op een andere manier ontdekken? En dat dan het liefste samen en kletsend? Dan is een huifkartocht echt iets voor jou. Een huifkartocht door de mooie bosrijke gebieden in en rond Otterlo die anders alleen ter voet en op de fietst te bewonderen zijn. Ga met je gezin of familie er eens lekker voor zitten en laat je rondrijden door onze koetsier. Hij laat je de mooiste plekjes van de Veluwe zien en verteld het één en ander over het bosrijke en het heide gebied.

De huifkartocht door de Otterlose bossen duurt ongeveer 1,5 uur en wordt begeleidt door een ervaren koetsier. Hij verzorgt al meer dan 10 jaar rondritten en heeft zijn paarden goed onder controle. Genietend van de natuur en de meerdere stops onderweg is het een perfecte manier om bij te kletsen. Zonder twijfel één van onze meest relaxte, maar toch avontuurlijke uitjes. Al kan een paard met een eigen willetje natuurlijk altijd voor hilarische en spannende momenten zorgen!

 

Gegevens Huifkartocht

Minimaal 14 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 245 minimale kosten
Huifkartocht duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Huifkartocht de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Huifkartocht
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp