Escaperoom het uur van de wolf

vanaf € 20 p.p.

Jullie hebben één uur om het bos te redden, vinden jullie de wolf?

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Escaperoom het uur van de wolf

Escaperoom uur van de wolf, time is ticking…

Over een uur starten ze met het kappen van een mooi groot stuk bos op de Veluwe. Een projectontwikkelaar wil hier een industrieterrein maken. Maar er zijn vermoedens dat de wolf zich heeft gevestigd in dat stuk bos. Dit zou betekenen dat het bos beschermd is en dat er niet gebouwd mag worden. Jouw team van hulpboswachters is ingeschakeld om binnen het uur de wolf te traceren. Tonen jullie aan dat de wolf zich gevestigd heeft in dit stuk bos, dan wordt er niet gebouwd.

Werk goed samen, vind de oplossing en zorg dat je op tijd bent… Voordat de kettingzagen worden aangeslingerd.

Het uur van de wolf is te spelen met 6 volwassenen (€ 120) of 8 kinderen (€ 60).

Geen vervoer? Geen probleem, wij komen gerust naar jullie toe. Op eigen locatie is mogelijk vanaf € 160 exclusief reiskosten. Het is namelijk een mobiele escape room.

Gegevens Escaperoom het uur van de wolf

Minimaal 6 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 20 per persoon
€ 120 minimale kosten
Escaperoom het uur van de wolf duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Escaperoom het uur van de wolf de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.
 • Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

  € 54.50 p.p.

Beleef Escaperoom het uur van de wolf
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp