Helikopterdropping

vanaf € 119.50 p.p.

Voel de Veluwe in een vlucht op hoog niveau

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Helikopterdropping

Ga de lucht in met Otterlo Events. Met deze onvergetelijke helikoptervlucht zien jullie de Veluwe oprecht op z’n mooist. Laat je over het Groene Hart heen suizen terwijl je in spanning de aanstaande dropping afwacht.

De helikopter stijgt op vanuit een prachtig landschap. Met gepast vervoer worden jullie naar deze locatie gebracht. Afhankelijk van de groep kan dit een klassieke legertruck of een monsterlijke terreinwagen zijn. De spanning vooraf is natuurlijk al genieten. Maar op de startplek vangt het avontuur echt aan. De wieken zwiepen in de rondte, de motoren maken een ongelofelijk geluid en uiteindelijk stijgen jullie op en maken jullie een vlucht om nooit meer te vergeten. De stijl van een helikopter is uniek in de luchtvaart.

Dan landt het schitterende apparaat en zijn jullie ineens op elkaar aangewezen. Dankzij de gps vinden jullie de weg naar de eerste checkpoints. Na het uitzicht vanuit de lucht, is de natuur dan ook van dichtbij te bewonderen. Dankzij de verschillende waypoints vinden jullie de weg terug. Maar via welke route? De sensatie van een helikoptervlucht wordt zo geweldig gecombineerd met het avontuur van een dropping. Daarnaast moeten er allerlei opdrachten voltooid worden. Wie hier het beste in slaagt mag zich de winnaar van de dag noemen. Uiteraard is er op het eindpunt van de dropping gepast vervoer beschikbaar om weer terug op de oorspronkelijke locatie te komen. De mountainbike of tandem is een mooie optie.

Deze bijzondere activiteit is voor enorm veel uitstapjes een echte aanrader. Houd de ronkende helikopter dus in gedachte bij het uitkiezen van een teamuitje, personeelsfeest of familiedag.

Gegevens Helikopterdropping

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 119.50 per persoon
€ 2072 minimale kosten
Helikopterdropping duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Helikopterdropping de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Helikopterdropping
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp