GPS Voetgolf

vanaf € 17.50 p.p.

Klootschieten met een voetbal

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

GPS Voetgolf

Klootschieten, maar dan met een voetbal. Dat is GPS Voetgolf. Via een uitgebreide gps-route wordt de gehele route afgelegd door de levendige Otterlose natuur. Naast de bossen worden ook de zandvlaktes aangedaan. Buiten een sportieve ervaring, biedt deze activiteit dus ook een schitterende natuur-aanblik voor jong en oud.

Het is maar net waar de bal landt. Vanaf de punt moet de volgende aftrap gedaan worden. De groep wordt verdeeld in verschillende teams. Per team wordt er met één bal geschoten. Welk team weet het parcours het snelst en effectiefst te overbruggen? Voetbal is volkssport nummer één, dus iedereen wil winnen. Houd daarbij in gedachte dat de route door één van de mooiste gebieden van Nederland loopt en het avontuur is compleet.

Dankzij het principe van de voetbal is de route vele malen langer dan regulier klootschieten. Een voetbal kan ten slotte veel verder geschoten worden. Deelnemers kunnen dus net als Wesley Sneijder de bal tussen de stammen doorschieten. Zet het beste beentje tegen de bal en verken meteen de Veluwse Natuur. Het is de uitgelezen activiteit voor teams, vriendengroepen, familie, kinderfeestjes en andere gezelschappen die een uitje hebben. Maak het mee, bij Otterlo Events.

Gegevens GPS Voetgolf

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 140 minimale kosten
GPS Voetgolf duurt ongeveer 75 minuten

Combineer GPS Voetgolf de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef GPS Voetgolf
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp