Escape Room Dakar

vanaf € 11.25 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Escape Room Dakar

Een Escape Room is een perfecte optie voor een hip teamuitje. Nergens in Nederland is de Escape Room zo uniek als bij Otterlo Events. In de Escape Room Dakar ontsnappen deelnemers niet zomaar uit een kamer, maar speelt er nog veel meer mee.

Je bent een deelnemer in de wereldberoemde en loodzware Dakar Rally. Het is een indrukwekkend avontuur en het gaat voortvarend. Er hoeft echter maar één foutje gemaakt te worden. Een kleine verslapping in de concentratie, net die rots over het hoofd zien en… Bam, het gaat mis. Je crasht en ligt volledig op z’n kant. Je zit muurvast en er is geen ontsnapping mogelijk. Of misschien toch wel? Misschien biedt een grot uitkomst?

Het is aan jou en je team om je uit deze extreem netelige situatie te redden. Door een serie van puzzels en spellen op te lossen moeten jullie de nodige codes kraken. Teamwork, helderheid van geest en gezond verstand zijn van essentieel belang om je uit de gigantische grot te redden en het daglicht weer te zien.

De Escape Room Dakar biedt niet alleen een originele invalshoek op het bekende groepsspel. Dankzij de unieke inrichting van Otterlo Events weet deze Escape Room het Dakar-gevoel echt over te brengen. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een echte rallywagen. Deze Escape Room is er dus echt één om een keer uit te proberen met jouw gezelschap tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeestje of uitstapje met je team. Overleef samen deze crash in de rally.

Gegevens Escape Room Dakar

Minimaal 3 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 11.25 per persoon
€ 90 minimale kosten
Escape Room Dakar duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Escape Room Dakar de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

  • Ben je klaar voor de ultieme safari beleving? En met een safari beleving bedoelen wij niet met een 4×4 over een parcours van 900 meter.

    € 139 p.p.
  • Creëer met elkaar de lekkerste gerechten voor een diner op hoog niveau. Geniet samen van heerlijk eten en leer iets nieuws over gastronomie. Het wordt een smakelijke dag.

    € 59.50 p.p.
  • Lachen staat voorop bij deze unieke manier van voetballen. In een grote opgeblazen bubbel heeft niemand balgevoel. Maak de potjes eerlijker en grappiger dan ooit. Humor wint de Ballon d’or.

    € 30 p.p.

Beleef Escape Room Dakar
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie