Dodgebow

vanaf € 19.50 p.p.

Zoek pijlsnel dekking en schiet van je af

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dodgebow

Als trefbal en boogschieten een liefdesbaby zouden hebben, kom je uit op Dodgebow. Met als kanttekening dat Dodgebow veel meer spelelementen heeft dan een gewoon potje trefbal.

Zo is er de mogelijkheid om je te verschuilen achter obstakels zodat de pijlen je niet kunnen raken. Er komt een extra stukje tactiek bij kijken. Daarnaast worden er punten gescoord door plugs uit de targets van je tegenstanders te schieten. De plug is een doelwit in een groot bord die er redelijk los in zit. Ieder team heeft een target. Zorg er zelf dus ook voor dat deze goed verdedigd wordt. Naast het uitschakelen van de andere deelnemers, zijn er dus allerlei manieren om punten te scoren en zo de overwinning over de streep te trekken. De pijlen vliegen in het rond en het tempo is hoog. De adrenaline zal dus door je lijf gieren in dit spectaculaire actiespel. Dodgebow kan ook zonder targets gespeeld worden. In dat geval is het echt essentieel om je tegenstanders te raken.

Otterlo Events biedt Dodgebow zowel indoor als outdoor aan. Zelfs bij slecht weer kan deze activiteit dus gewoon door gaan. Reden genoeg om deze spannende activiteit eens zelf mee te maken.

Kortom: wie is de Legolas of Robin Hood van het stel en weet de meeste deelnemers van de tegenpartij te raken? Of juist precies alle targets te halen? Naast dit prachtige spelelement, is het natuurlijk gewoon leuk om eens zonder risico met pijl en boog op anderen te schieten. Dodgebow is een aanrader om in te huren bij Otterlo Events.

 

Gegevens Dodgebow

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 19.50 per persoon
€ 156 minimale kosten
Dodgebow duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Dodgebow de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Dodgebow
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp