Dartclinic

vanaf € 16 p.p.

Van Eye of the Tiger tot de bullseye

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dartclinic

Nu kan The Eye of the Tiger of Seven Nation Army ook voor jouw opkomst klinken. Misschien is dit wel de eerste stap naar een professionele dartcarrière. Met deze dartclinic weet je in ieder geval zeker dat jouw dartkwaliteiten nog beter zullen worden. Wie weet ben jij of één van je vrienden of collega’s wel de nieuwe Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld. Of misschien de nieuwe Ted Hankey voor de liefhebbers.

Otterlo Events verzorgt alle benodigdheden voor de ultieme dartervaring. De pijlen, borden, banen en een uitstekende instructeur staan allemaal tot jullie beschikking. Uiteraard is er de nodige extra hulp voor de onervaren darter. Op die manier blijft deze clinic voor iedere deelnemer in de groep leuk. Wie weet de beroemde One Hunderd and Eightyyyyy aan te tikken? Wie krijgt zijn pijlen amper in het bord? Er is genoeg voor je vrienden, familie of collega’s om over na te praten.

Uiteraard hoort een beetje competitie bij een gezellige pot darten. Daarom is het natuurlijk mogelijk om wedstrijden te spelen. Alle benodigde spullen zijn aanwezig en dus staat niets je in de weg om de eerste stappen naar het WK of de PDC te zetten. Wie weet tref je net die bijdehante tegenstander die eens even flink op z’n nummer gezet moet worden. Dat nummer kan zomaar de triple twintig zijn.

Darten op de Veluwe. Het is het dagje uit voor collega’s, vrienden, familie of andere gezelschappen. Werp eens een pijltje bij Otterlo Events. Het wordt een dag om lang over na te praten.

Gegevens Dartclinic

Minimaal 6 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 16 per persoon
€ 96 minimale kosten
Dartclinic duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Dartclinic de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Dartclinic
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp