Dakar Experience

vanaf € 89.50 p.p.

Voel de power van de zwaarste rally ter wereld

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dakar Experience

Ieder jaar reizen de dapperste rallyrijders ter wereld naar Zuid-Amerika met maar één doel: het volbrengen van de Dakar Rally. Deze loodzware uitdaging dwars door de snikhete woestijn is ieder jaar weer een ware uitputtingsslag voor mens en machine. Verschillende bekende Nederlandse Dakarteams hebben hun wortels op de Veluwe. Reden genoeg voor Otterlo Events om het Dakar gevoel nu voor iedereen mogelijk te maken.

Beleef de Dakar Rally nu zelf met deze Dakar Experience. Het Black Ram rally team gaat jouw gezelschap uitgebreid testen op teamwork, navigeren en natuurlijk de rijdvaardigheden. In onze speciale terreinwagens mag je het allemaal zelf proberen. Worstel je door ruig terrein op ons speciale rallyparcours. Navigeer je team naar de waypoints op de speciaal uitgezette route. Wie kan het beste overweg met het roadbook?

Als klap op de vuurpijl is er ook nog eens een demonstratierit met een unieke Dodge Ram. Het is deze Dodge waarmee een Veluwse rallyteam enkele jaren geleden de finish van de Dakar Rally wist te halen. Deze ongelofelijk stoere bak heeft de Rally niet alleen meegemaakt, maar ook volbracht. De Dodge heeft de Rally aan den lijve ondervonden en vormt dus het hoogtepunt van een echte Dakarbeleving.

Nog nooit was de Dakar Rally zo dichtbij. Beleef dus een echt unieke ervaring met deze Dakar Experience van Otterlo Events. Maak het mee tijdens een uitje van jouw familie, vrienden, team of collega’s.

Gegevens Dakar Experience

Minimaal 20 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 89.50 per persoon
€ 1900 minimale kosten
Dakar Experience duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Dakar Experience de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Dakar Experience
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp