Crazy 88 Beetle tour

vanaf € 54.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Crazy 88 Beetle tour

Crazy 88 Beetle tour in Otterlo is het uitje voor jou als je van gekkigheid en avontuur houdt. Ga op pad met je vrienden/familie of collega’s en geniet van van de grappige opdrachten terwijl je door de mooie natuur rijdt. Met z’n vieren in een coole Beetle Cabrio auto een stukje toeren door de prachtige binnenlanden van Otterlo over grotendeels onverharde paden. De route leidt jullie naar de mooiste plekjes op de Veluwe. Maar lang zitten en genieten zit er niet in, want er is werk aan de winkel!

Op het roadbook dat je hebt mee gekregen staan een aantal nummers waar je naartoe moet navigeren, bij die nummers horen een aantal opdrachten. Probeer deze opdrachten zo origineel en snel mogelijk uit te voeren en maak hier een foto of filmpje van. Het team die de opdrachten op een zo origineel mogelijke manier uitvoert krijgt de meeste punten en wint de toertocht.

Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 Beetle tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Genoeg stops om even de benen te strekken en te gekke opdrachten te doen. Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

 

Gegevens Crazy 88 Beetle tour

Minimaal 6 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 54.50 per persoon
€ 327 minimale kosten
Crazy 88 Beetle tour duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Crazy 88 Beetle tour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Crazy 88 Beetle tour
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp