Crazy 88 4×4 tour

vanaf € 49.50 p.p.

Het dak gaat eraf!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Crazy 88 4×4 tour

Crazy 88 4×4 tour in Otterlo is het uitje voor jou als je van gekkigheid en avontuur houdt. Ga op pad met je vrienden/familie of collega’s en geniet van van de grappige opdrachten terwijl je door de mooie natuur rijdt. Met z’n vieren in een coole 4×4 auto een stukje toeren door de prachtige binnenlanden van Otterlo over grotendeels onverharde paden. De route leidt jullie naar de mooiste plekjes op de Veluwe. Maar lang zitten en genieten zit er niet in, want er is werk aan de winkel!

Op het roadbook dat je hebt mee gekregen staan een aantal nummers waar je naartoe moet navigeren, bij die nummers horen een aantal opdrachten. Probeer deze opdrachten zo origineel en snel mogelijk uit te voeren en maak hier een foto of filmpje van. Het team die de opdrachten op een zo origineel mogelijke manier uitvoert krijgt de meeste punten en wint de toertocht.

Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Genoeg stops om even de benen te strekken en te gekke opdrachten te doen. Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

 

Gegevens Crazy 88 4×4 tour

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 49.50 per persoon
€ 396 minimale kosten
Crazy 88 4×4 tour duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Crazy 88 4×4 tour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Crazy 88 4×4 tour
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp