Militair voor 1 dag

vanaf € 50.00 p.p.

Voorwaarts mars

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Militair voor 1 dag

Heb jij het in je om bij de absolute top van het leger te komen? Test je uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid in deze speciale training waarin jij en je ploeg echt helemaal tot elkaar moeten komen om zo tot het uiterste te gaan. Met samenwerken alleen ben je er niet. Ook discipline en orde komen om de hoek kijken bij deze uitputtingsslag. Onze eigen majoor weet zijn ploeg tot het uiterste te drillen. Dus niemand zal het er makkelijk vanaf brengen.

Uiteraard is deze challenge natuurlijk ook gewoon heel enerverend om mee te maken. De zwaarte van het programma kan per groep worden aangepast. Zodoende blijft het voor iedereen leuk, maar wordt er toch veel samengewerkt om er een waardevolle teamtraining van te maken. Er wordt voor gepaste legerkleding gezorgd. Dus je eigen kleding wordt niet vies en je doet ook nog eens geheel in stijl mee.

Diverse klassieke elementen uit defensie komen terug in dit programma. Denk aan het bouwen van tenten, krachtmetingen en conditietrainingen. Het is dus een mooie uitdaging in een dagje uit. Dit programma kan ook juist zorgen voor geweldige teambuilding voor een bedrijfsuitje of personeelsfeestje. Voorwaarts mars!

Programma 
– Diverse disciplines
– Legeroveralls
– Schmink
€  50,00 p.p. en consumpties op nacalculatie

 

 

Gegevens Militair voor 1 dag

Minimaal 10 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 50.00 per persoon
€ 500 minimale kosten
Militair voor 1 dag duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Militair voor 1 dag de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Militair voor 1 dag
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp