Challenge proef

vanaf € 19.50 p.p.

Trotseer de hoogte en overwin vele hindernissen

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Challenge proef

Bedwing grote hoogtes en daarmee de hoogtevrees. Bij onze indoor Challenge proef draait het even niet om een competitie tegen elkaar. Het gaat om jouw persoonlijke strijd tegen je angsten. Overwin jij het parcours?

Bedwing deze angst om vervolgens in een harnas langs een klettersteig omhoog te klimmen. Hierbij klim je via een muur en kom je verschillende lussen tegen om je te zekeren. Eenmaal boven begint de echte challenge. Je staat op het eerste plateau met alleen een duizelingwekkende diepte onder je. Vervolgens bedwing je de eerste hindernis op hoogte om bij het tweede plateau te komen. Dan volgt een smalle boomstam waar overheen gelopen moet worden. Net zolang tot het einde van het parcours bereikt is. Klauter dus van plateau naar plateau om de strijd te winnen en zo jezelf te overstijgen.

Overwin je angst en moedig elkaar aan in deze spectaculaire Challenge proef op hoge hoogte. Ervaar dit gevoel met jouw groep tijdens een uitje met de collega’s, je familie of je vrienden.

Gegevens Challenge proef

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 19.50 per persoon
€ 156 minimale kosten
Challenge proef duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Challenge proef de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.
 • Altijd al een keer outdoor willen koken onder de begeleiding van een chefkok? Gek op het buiten zijn en lekker eten? combineer het met Stampen & Stoven en geniet bij Otterlo Events.

  € 25.00 p.p.

Beleef Challenge proef
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp