Bushcraft

vanaf € 42.50 p.p.

Wiebes Wilde Wereld

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bushcraft

Zou jij je weten te redden als je moet overleven in de bossen? Heb jij de skills in huis om je te redden als je in een hopeloze situatie bent beland? Nee? Dan is het hoog tijd voor Bushcraft. Bij Bushcraft leren we jou alles wat er te leren valt over survival in de wildernis. Laat de Bear in je los.

Het diepe bos is een indrukwekkende en overweldigende locatie. Alleen en in het donker kan het ook een enorm beangstigende plek zijn. Met deze cursus leren we iedereen in jouw gezelschap de nodige tips and tricks om ervoor te zorgen dat het helemaal niet zo eng is. Het bos is namelijk ook gewoon een plek vol leven en voedzame maaltjes. Met de juiste kennis en handelingen wordt het zelfs een schitterend avontuur.

Uiteraard wordt er geleerd hoe er met hele beperkte middelen vuur gemaakt kan worden. Daarnaast krijgen jullie les over welke planten en bessen eetbaar zijn. In het bos is meer te eten dan je denkt, maar bepaalde vruchtjes moet je ook juist vermijden. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer tactieken die essentieel zijn bij het overleven in de ruwe wildernis. Waar zijn die nieuwe lessen nu beter te testen dan op de ruige Veluwe?

Bij Bushcraft draait het niet om competitie. Het is een bruikbare workshop waar iedereen iets van opsteekt. Het draait om samen overleven. Iedereen heeft iets aan de cursus. Lijkt het jou leuk om jouw uitje een rauw en natuurlijk element mee te geven? Reserveer deze workshop en geef het personeelsfeestje, bedrijfsuitje of familiedag een ruig karakter in de ruwe wildernis.

Gegevens Bushcraft

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 42.50 per persoon
€ 340 minimale kosten
Bushcraft duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Bushcraft de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Bushcraft
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp