Buggy rijden

vanaf € 67.50 p.p.

Wees het racemonster op het ruige terrein

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Buggy rijden

Ga als groep het avontuur aan in een echte buggy. Deze ijzersterke all-terrain vehicle is geschikt voor zowel modderige zandwegen als ruige bospaden. Deze sensationele tocht zal niet snel vergeten worden door de groep waar jij mee op pad bent. Met een geldig rijbewijs is het zelfs mogelijk om met de buggy de weg op te gaan. Met deze trouwe vierwieler is alles mogelijk.

Het avontuur van het Buggy rijden begint bij het uitrijden van de route volgens het roadbook. Samen met de navigator moet de bestuurder zelf zijn weg vinden en zo proberen om de andere bestuurders te slim af te zijn. Wie weet als eerste de finish te halen? Wie mag zich de Buggykoning noemen. Op de route is er natuurlijk de gelegenheid om de Buggy uitgebreid te testen. De Veluwse wegen zijn bij uitstek geschikt om de ruige Buggy zijn kunsten te laten zien. Het stoere wagentje zal dan ook niet teleurstellen.

Kortom, wie wil er nu niet in gezelschap een bijzondere tocht meemaken. De buggytour maakt het mogelijk, nu ook in het ruige terrein rondom Otterlo. Met z’n allen in een buggy rijden is de ervaring die voor iedereen aan te bevelen is. Of het nu is voor een familiedag, een personeelsfeestje of een ander uitje. De Buggy zal ieders hart weten te veroveren.

Gegevens Buggy rijden

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 67.50 per persoon
€ 620 minimale kosten
Buggy rijden duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Buggy rijden de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Buggy rijden
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp