Bubble voetbal

vanaf € 32.50 p.p.

Botsen is toegestaan!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bubble voetbal

Voetbal was nog nooit zo grappig. Opgesloten in een grote opblaasbal is de bewegingsvrijheid beperkt. Hierdoor zijn de armen niet te gebruiken, maar vallen doet geen pijn. Deze onhandige manier van voetballen zou zelfs van Cristiano Ronaldo nog een stuntelende sul maken. Het moge duidelijk zijn, bij Bubble voetbal draait het allemaal niet om de prestige maar om de humor. Vallen maakt niet uit en opstaan is lastig, dus het is lachen gegarandeerd.

Voor de wedstrijd worden twee teams van meestal vier man gemaakt. De regels zijn hetzelfde als bij standaard voetbal. De uitvoering, die is totaal anders. Zie je het al voor je? Die oom met zijn grote mond die in doorzichtige bubbel zonder enige vorm van gratie over het gras heen hupst. Het is vanaf de eerste minuut al lachen.

Uiteindelijk worden de punten bij iedere pot voetbal ook bij deze bijzondere variant wel verdeeld. Er zit dus absoluut een spelelement in bij Bubble voetbal die het aantrekkelijk maakt voor bedrijfsuitjes, familiefeestjes, een dag uit met vrienden of kinderfeestjes. Het blijft lachen op deze manier. De wedstrijden worden gespeeld in het zand van de overdekte hal of buiten op het gras.

Naast voetbal biedt de Bubble bal natuurlijk ook de mogelijkheid om op andere manieren in de rondte te ravotten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de pret ook.

Gegevens Bubble voetbal

Minimaal 12 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 32.50 per persoon
€ 390 minimale kosten
Bubble voetbal duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Bubble voetbal de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Bubble voetbal
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp