Workshop outdoorcooking

vanaf € 42.50 p.p.

Beleef het authentieke koken op houtvuur

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop outdoorcooking

Midden in het hartje van de Veluwe ligt het pareltje Otterlo. De workshop outdoorcooking vindt plaats tussen de bomen maar met alle faciliteiten op loop afstand. Ervaar de gezelligheid, vrijheid en mogelijkheden van koken op open vuur.

De verschillende recepten veranderen in heerlijke gerechten op het open vuur, de ultieme manier om samen te koken, eten en drinken. Met kookketel, rookoven, skillets, dutch oven en BBQ leren we je vertrouwd raken met verschillende technieken.


Outdoorcooking BORREL

Tijdens de workshop outdoorcooking BORREL maken we een lekkere stevige uiensoep met geroosterde kaasbannocks. De borrelplank bestaat uit kaas en ham en: Eigen worst roken, zelf brood bakken, een goed gevulde tortilla maken, pickle maken, zalm roken en buikspek grillen.

Een 2 uur durende workshop voor € 22,50 p.p.


Outdoorcooking LUNCH

Tijdens de workshop outdoorcooking LUNCH laten we verschillende broodbereidingen zien. In een grote ketel wordt soep bereid. Daarnaast maken we een lekkere salade van gegrilde groenten en gerookte zalm. Vervolgens is het tijd om een eigen hamburger te maken.  Een toetje mag natuurlijk niet ontbreken bij een heerlijke lunch daarom ga je een een appelcake met hangop en gemarineerde ananas bereiden.

Een 3 uur durende workshop voor € 32,50 p.p.


Outdoorcooking DINER

Tijdens de uitleg van de workshop outdoorcooking DINER zullen er een aantal hapjes al voor je klaarstaan. Je gaat vervolgens zelf aan de slag met verschillende technieken en gerechten. Samen maken we: Brood, soep, pickle en rijkgevulde tortilla’s. Daarnaast gaan we zalm en kippendijen roken en zal er een stoofpot staan te pruttelen van verschillende soorten groenten.

Als zoete afsluiting zal er een appelcake, wafels met hangop en gemarineerde ananas bereid worden.

Een 3,5 uur durende workshop voor € 42,50 p.p.

Gegevens Workshop outdoorcooking

Minimaal 10 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 42.50 per persoon
€ 375 minimale kosten
Workshop outdoorcooking duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Workshop outdoorcooking de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Workshop outdoorcooking
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp