Workshop outdoorcooking

vanaf € 50.00 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop outdoorcooking

Midden in het hartje van de Veluwe ligt het pareltje Otterlo. De workshop outdoorcooking vindt plaats tussen de bomen maar met alle faciliteiten op loop afstand. Ervaar de gezelligheid, vrijheid en mogelijkheden van koken op open vuur.

De verschillende recepten veranderen in heerlijke gerechten op het open vuur, de ultieme manier om samen te koken, eten en drinken. Met kookketel, rookoven, skillets, dutch oven en BBQ leren we je vertrouwd raken met verschillende technieken.


Outdoorcooking LUNCH

Tijdens de workshop outdoorcooking LUNCH laten we verschillende broodbereidingen zien. In een grote ketel wordt soep bereid. Daarnaast maken we een lekkere salade van gegrilde groenten en gerookte zalm. Vervolgens is het tijd om een eigen hamburger te maken.  Een toetje mag natuurlijk niet ontbreken bij een heerlijke lunch daarom ga je een een appelcake met hangop en gemarineerde ananas bereiden.

Een 3 uur durende workshop voor € 37,50 p.p.


Outdoorcooking DINER

Tijdens de uitleg van de workshop outdoorcooking DINER zullen er een aantal hapjes al voor je klaarstaan. Je gaat vervolgens zelf aan de slag met verschillende technieken en gerechten. Samen maken we: Brood, soep, pickle en rijkgevulde tortilla’s. Daarnaast gaan we zalm en kippendijen roken en zal er een stoofpot staan te pruttelen van verschillende soorten groenten.

Als zoete afsluiting zal er een appelcake, wafels met hangop en gemarineerde ananas bereid worden.

Een 3,5 uur durende workshop voor € 50,00 p.p.

Gegevens Workshop outdoorcooking

Minimaal 15 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 50.00 per persoon
€ 750 minimale kosten
Workshop outdoorcooking duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Workshop outdoorcooking de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Workshop outdoorcooking
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp