Bootcamp

vanaf € 10.00 p.p.

Samen sterk en energiek!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bootcamp

Bootcamp je fit onder begeleiding van onze personal trainer met het Otterlose bos als sportschool. Door middel van oefeningen die afgewisseld worden door stukjes hardlopen worden verschillende spiergroepen getraind. De training is in groepsverband waardoor je niet alleen gemotiveerd wordt door de trainer, maar ook door elkaar. Het doel van de training is om het uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren.

Bootcamptrainingen werden door de Amerikaanse soldaten gedaan in bezette gebieden. Ze konden op deze manier toch fit blijven door gebruik te maken van de middelen die op de locatie aanwezig waren. Laat je hierdoor vooral niet afschikken, alle oefeningen kunnen op je eigen tempo gedaan worden.

In een relatief korte tijd worden alle spiergroepen getraind. Vergeet tijdens het trainen vooral niet van de prachtige Veluwse natuur te genieten. Hou je ogen en oren goed open, want je zou zomaar eens een hertje of een wild zwijn tijdens het sporten tegen kunnen komen!

Gegevens Bootcamp

Minimaal 10 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 10.00 per persoon
€ 100 minimale kosten
Bootcamp duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Bootcamp de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Bootcamp
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp