Boogschieten

vanaf € 17.50 p.p.

Wie is net zo goed als Robin Hood?

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Boogschieten

Met een fluitende toon boort de punt van de pijl zich midden in de roos. Het grote streven van iedere boogschutter is gehaald. Beleef de sensatie van deze klassieke wapenstijl nu met z’n allen tijdens deze cursus boogschieten. Na een instructie van onze experts is het de beurt aan jullie om te kijken wie het in zich heeft om de nieuwe Rick van der Ven te worden.

Uiteraard wordt er niet zomaar even een pijltje geschoten. Het is de bedoeling om in teams tegen elkaar om de punten te strijden. Houdt de eer hoog voor je medespelers en probeer de meeste pijlen in het doelwit te knallen. Wie weet ben jij wel degene die net de juiste plekken weet te raken en zo dus overwinning uit het vuur sleept. Met een pijl en boog is het niet moeilijk om ieder uitje nog leuker te maken. Het dagje Veluwe wordt er alleen maar beter op.

Met andere woorden, ga allemaal boogschieten. Het schieten met een pijl en boog vergt opperste concentratie en een goed oog. Test de limieten van je zintuigen en innerlijke rust. Pak de overwinning voor je team en oogst eeuwige roem. Maak het mee bij Otterlo Events of op een van onze buitenlocaties.

Gegevens Boogschieten

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 140 minimale kosten
Boogschieten duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Boogschieten de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Boogschieten
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp