Boogschieten

vanaf € 19.50 p.p.

Wie is net zo goed als Robin Hood?

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Boogschieten

Met een fluitende toon boort de punt van de pijl zich midden in de roos. Het grote streven van iedere boogschutter is gehaald. Beleef de sensatie van deze klassieke wapenstijl nu met z’n allen tijdens deze cursus boogschieten. Na een instructie van onze experts is het de beurt aan jullie om te kijken wie het in zich heeft om de nieuwe Rick van der Ven te worden.

Uiteraard wordt er niet zomaar even een pijltje geschoten. Het is de bedoeling om in teams tegen elkaar om de punten te strijden. Houdt de eer hoog voor je medespelers en probeer de meeste pijlen in het doelwit te knallen. Wie weet ben jij wel degene die net de juiste plekken weet te raken en zo dus overwinning uit het vuur sleept. Met een pijl en boog is het niet moeilijk om ieder uitje nog leuker te maken. Het dagje Veluwe wordt er alleen maar beter op.

Met andere woorden, ga allemaal boogschieten. Het schieten met een pijl en boog vergt opperste concentratie en een goed oog. Test de limieten van je zintuigen en innerlijke rust. Pak de overwinning voor je team en oogst eeuwige roem. Maak het mee bij Otterlo Events of op een van onze buitenlocaties.

Gegevens Boogschieten

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 19.50 per persoon
€ 156 minimale kosten
Boogschieten duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Boogschieten de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Boogschieten
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp