Bamboe bouwen

vanaf € 17.50 p.p.

Bouw unieke constructies in teamverband met bamboe

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bamboe bouwen

Bouw met de bamboestokken de hoogste constructie. Deze uitdaging vergt inzicht, creativiteit en bovenal teamwork. Het laat zich raden dat deze activiteit van Otterlo Events razend geschikt is voor personeelsfeestjes, teamuitjes of andere uitstapjes waarin samenwerken een belangrijke rol speelt.

Onder toezicht van een instructeur wordt er met bamboestokken en elastiek een piramide opgezet waarmee grote hoogtes bereikt worden. Naast piramides worden er ook kubussen gebouwd die metershoog de lucht in gaan. Deze abstracte vormen maken allemaal indruk op de gehele groep. Er zijn tenslotte weinig dingen zo leuk als samen iets bouwen en dan meteen resultaat zien. Door het gebruik van bamboe wordt daarbij gewerkt met een flexibel en robuust materiaal. Sinds de blokkendozen van vroeger is bouwen niet meer zo leuk geweest.

Probeer het dus eens uit met z’n allen. Gewoon bij Otterlo Events op de Veluwe. Wie weet welke creatieve capriolen jij en je team uit zullen halen.

Gegevens Bamboe bouwen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 140 minimale kosten
Bamboe bouwen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Bamboe bouwen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Bamboe bouwen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp