4×4 rijden

vanaf € 35 p.p.

Behendigheid door scherpe bochten en plassen!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

4×4 rijden

Tijdens onze 4×4 challenge rijden jullie in monsterlijk sterke wagens op ons eigen parcours. Bij de 4×4 draait alles om behendigheid. Tijd is niet belangrijk. Wat wel belangrijk is zijn jouw stuurkunsten. Slagen jullie erin de modderplassen en scherpe bochten goed door te komen? Stap dus in en ga de off road uitdaging aan.

Dit is de verkorte versie van de befaamde Camel Trophy. Na de broodnodige instructies zijn jullie als groep klaar voor de modder en gaan jullie met de 4×4 de meest penibele situaties trotseren. Samenwerking, behendigheid, creativiteit en rijvaardigheid zijn van essentieel belang bij deze opdracht. Zowel bestuurders al bijrijders worden uitgebreid getest op het gebied van communicatie en handigheid. Kunnen jullie het beter dan de heren van Top Gear? Weten jullie de route op het parcours het beste te vinden?

Kortom, zoek jij een ruig en origineel uitje voor jouw bedrijfsfeestje, teamuitje of familiedag? Probeer dan eens een ritje te maken in onze 4×4 terreinwagens op ons eigen originele en uitdagende parcours. Beleef het mee.

Gegevens 4×4 rijden

Minimaal 10 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 35 per persoon
€ 350 minimale kosten
4×4 rijden duurt ongeveer 60 minuten

Combineer 4×4 rijden de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef 4×4 rijden
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp