4×4 Experience

vanaf € 89.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

4×4 Experience

Adventure, teambuilding, sensationeel, grensverleggend, ervaar de sensatie..!

Helaas tijdelijk niet boekbaar

Onvergetelijk, origineel, vol actie en avontuur dat zijn de ingrediënten van onze 4×4 Experience. Ons programma is een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag of dagdeel beleven met een Land Rover en/of Jeeps.

Een niet alledaagse stoere, avontuurlijke belevenis die vraagt om samenwerking waarbij behendigheid, creativiteit en rijvaardigheid van zowel bestuurder als bijrijders uitvoerig worden getest.

Onze stoere 4×4 voertuigen zorgen voor een uitdagende middag waarbij grenzen worden overschreden!

Het programma
Jullie worden welkom geheten met koffie en thee. Daarna volgt informatie en een instructie in onze eigen biosscoop over het 4×4 rijden. Hier krijgen jullie een stukje Dakar-belevenis mee, een kijkje achter de schermen, uitleg over het bolletje-pijltje systeem en hoe je moet navigeren.

Via de lokale zandwegen van Otterlo worden jullie naar ons buitenterrein gebracht. Eenmaal aangekomen op ons eigen prachtige bosterrein worden er verschillende onderdelen gedaan:

 • Onderdeel Behendigheid: onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs, leren jullie de kneepjes van het vak 4×4 rijden. Er zijn een aantal uitdagende opdrachten waaronder onze beruchte wipwap.
 • Onderdeel Navigatie: met behulp van een roadbook, en natuurlijk jullie eigen inzicht, moet de juiste route gevonden worden.
 • Onderdeel Teamopdrachten: diverse onderdelen waarbij de samenwerking centraal staat. Denk hierbij aan een denkbeeldig moeras oversteken en ringsteken.

 

Na deze heerlijke dag buiten is er altijd gelegenheid om te douchen om vervolgens schoon aan de lunch, borrel en/of het diner te gaan.

Kortom, zoek jij een ruig en origineel uitje voor jouw bedrijfsfeestje, teamuitje of familiedag? Probeer dan eens onze 4×4 Experience. Beleef het mee!

Gegevens 4×4 Experience

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 89.50 per persoon
€ 1432 minimale kosten
4×4 Experience duurt ongeveer 120-180 minuten

Combineer 4×4 Experience de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef 4×4 Experience
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp