4×4 Experience

vanaf € 77.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

4×4 Experience

Adventure, teambuilding, sensationeel, grensverleggend, ervaar de sensatie..!

Onvergetelijk, origineel en vol actie en avontuur dat zijn de ingrediënten van onze 4×4 Experience. Ons programma is een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven met Land Rover Defenders en/of Jeep Wranglers

Een niet alledaagse stoere, avontuurlijke belevenis door de omgeving van het mooie Veluwse Landschap, die vraagt om samenwerking waarbij behendigheid, creativiteit en rijvaardigheid van zowel bestuurder als bijrijders uitvoerig worden getest. Onze Land Rover Defenders en Jeep Wranglers zorgen voor een uitdagende middag waarbij grenzen worden overschreden!

Onderdeel Behendigheid/navigatie: Onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs, ervaren jullie een spectaculaire en uitdagende route.

Lange navigatie: Met behulp van een roadbook en natuurlijk jullie eigen inzicht moet de juiste route gevonden worden.

Onderdeel teamopdrachten: Bij diverse onderdelen waarbij de samenwerking centraal staat, kunnen jullie punten verdienen voor de eindstand.

Kortom, zoek jij een ruig en origineel uitje voor jouw bedrijfsfeestje, teamuitje of familiedag? Probeer dan eens onze 4×4 Experience en rij oa. op ons eigen originele en uitdagende parcours. Beleef het mee.

Gegevens 4×4 Experience

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 77.50 per persoon
€ 636 minimale kosten
4×4 Experience duurt ongeveer 180 minuten

Combineer 4×4 Experience de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef 4×4 Experience
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp